lørdag 24. mai 2008

mys

Kl. 08.04

Sola får ikke bestemt seg om jeg skal sitte ute å leke namijane, eller inne.


Kl 08.17
sola bestemte seg, og jeg ble namijane innendørs.


Kl 11.42
namijane pakker sammen.


Slik så frokosten min ut:


Slik så blomstene jeg fikk av fetteren min
da jeg satt på fortauet og så på at han skata,
ut:
Slik så "gjøre natufag"-prosessen ut:

Slik så jeg, da jeg ikke skjønte noenting av
CU²⁺ + c l ˉ → CU+ C l 2
ut:

2 kommentarer:

Charlie sa...

søster, søster.

jeg tror jeg så akkurat slik ut for jeg skjønte heller ingenting, og da jeg skrolla ned og så deg begynte jeg å glise xD

du har vært effektiv du også? jeg tror jeg skal begynne å stå tidlig opp i helgene jeg også. jeg gjorde det idag, følte at jeg fikk gjort så sinnsykt mye mer, dessuten var det kaffe tilovers til meg også da jeg våkna.

åssen gåre?

jeg har vært på båttur idag med mari og annica, og jeg samla inn skjell for jeg skal lage meg kjede. nemlig ^^
og så plukka jeg blomster, men de mista jeg da det blåste så fælt på vei hjem i båten. i tillegg blei vi klissvåte. det lå en død sel på stedet vi var.
jeg ble litt lei meg, fikk litt sånn framtids-nu-spirit-glød-sak i meg, og så blei jeg riktig så ilter på nille istad da det stod sånn ''papptallerken! i sommer gjør vi det lettvint!" sak. miljø miljø miljø

men ey.
jeg så helt sajko ut i stad, og oppførte meg direkte umodent der jeg stod og sutra da sojapølsa mi forsvant i sanden.

jeg skulle si noe fantastisk, men så glemte jeg det, for vel, det er slikt jeg gjør. glemmer ting.

vi snakkes/skrives ?

loveout, fadeout.

Ragnhild sa...

Jeg veit at du har skrevet en kommentar til meg...men jeg vet ikke helt hvor den er, og jeg gidder ikke åpne en ny side for å gå inn og sjekke kommentaren din. Please forgive me, man!

Dette var en skikkelig vittig blogg! Vittigper! Nei, vittig er virkelig ikke mitt ord. Og mæn, du så virkelig ut som du ikke skjønte noe på de bildene. Hahaha, du er så flink til å spille dum da, bebeh! F9z liksom! Jeg skjønner ikke hvorfor du er det azz, for du er alwayz zå zmart.

sjokka namijane

I morgen vil jeg og stå opp tidlig! Men da må jeg satse på å bli ferdig med kapittel 2 veldig fort, for jeg skakke legge meg før jeg er ferdig med å regne gjennom det! Hmm, kanskje det er samme bok som du har i år jeg driver og regner på nå? Heter din Matematikk 1p og har en blå rute med en rød trekant inni? Jeg synes ikke 1p er så veldig enkelt jeg! Volum og overfalte og sånt ekke simple shit, spørru meg.

Hva har du gjort ellers i dag da? Hvordan har du det?

Luuuuuuuuuuuuuuv<3