lørdag 17. mai 2008

Back in the day it just went without saying at all


I går var det 16 mai.
Jeg var på konsert med et par lokalband og tilfeldigvis var ordføreren der.
Etter han hadde holdt takketalen sin, og sagt at det var jaggu bra vi stilte opp, sprang jeg etter for å ta to ord med han angående sømlinja som skal legges ned til høsten, før han dro tilbake til den viktige russermiddagen sin.

Det er alltid vanskelig å vite hva man skal ha på seg på konsert. Man må liksom både være kledd for å stå ute hvor det er kjempe kaldt og for å være inne hvor det er kjempe varmt, på engang. Samtidig må man ha et sted å gjøre av penger, mobil og div. ullsokker, og da er det kjekkere med lommer istedet for veske.
Egentlig, er det beste bare å ha med seg en pappa.

Uansett, jeg kledde på meg noen lette "mai"-klær, som nok falt i kategorien, ALT FOR KALDT til å leke ute med. For jeg hadde bare på meg en stripete sokk og bare stripete tights på det andre benet.

I dag er det 17 mai, og det var på med den kjempefine vestfoldbunaden min.

Når jeg skulle ta på meg de røde bunadstrømpene fant jeg også et kjempefint blåmerke som jeg fikk i går under moshinga, eller den KJEMPE skumle Wall of Death'en vi prøvde oss på.

En ekte moshpit fra wikipedia og blåmerket mitt.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mosh


[...]On September 24, 2007, another fan died at a Smashing Pumpkins concert in Vancouver, British Columbia, Canada. The man, aged 20, was dragged out of the mosh pit, unconscious, to be pronounced dead at St. Pauls' Hospital after first-aid specialists attempted to help him.


Nå er det tid for å se på Alice in wonderland eller Alice i eventyrland, om du vil.

http://thevintagedoctor.com/


Lucy in wonderland, hval opp, blogg ut!
1 kommentar:

¨fruTicosus¨ sa...

Hei. Du er modig, syns jeg - det var lurt tenkt av deg å snakke med ordføreren om sømlinja. Får håpe det er noe han kan gjøre. Uansett så er han ihvertfall klar over hvor dårlig det står til på videregående nå for tiden. Stolt av deg! Hilsen mamma.