torsdag 29. mai 2008

Mono doomen

Det er alltid lurt å ha noen karriereplaner utenom det man har tenkt man skal bli.
For øvrig ble den store livsplanen om å bli Au Pair i England herved knust i går; da det ene barnet jeg skulle passe først låste meg ute av huset, for så å komme tilbake og hoppe ut av vinduet på badet.
Forresten så brukte jeg skoledagen på tirsdag til å spionere på Guro og Linda.
Tror forresten ikke at Spion er et yrke jeg burde satse på, heller.
Guro springer etter guttane:Guro klør seg i øyet.


Linda og Guro spiser maten sin:Guro klør seg i øyet igjen:


Linda avslører meg:


Et siste tappert forsøk,
LINDA og Guro venter på bussen:

Alle ble venner igjen, og ventet på bussen sammen:

9 kommentarer:

Ragnhild sa...

Kjipt, jeg kan ikke sangen jeg har på hjernen.
Kjipt, jeg må skrive om norge og oljen.
Ukjipt, jeg tjente 200 på vaksing i dag
Ukjipt, jeg har fri til tirsdag

Hvem var den ungen du passa a? Sikkert en hypah-kidd! Engelske barn ekke sånn vettu. De er bare søøøøte...og for det meste overvektige (iallefall i følge tvnorge). Da kan du i det minste få dem til å holde kjeften ved å stappe den full av mat.

"og jeg kan jo sende de fremtidige matteleksene mine til deg, så har du noe å finne på"?? JA SÆRLIG!

Dette var forresten en morsom blogg. Hoho, synes du virka som en flink spion jeg! Hva var egentlig oppdraget? Ta bilder av folk? Eller skulle du finne ut hvorfor hun klødde seg i øyet kanskje?

Ich habe ingen flere eksamener nei. Skulle bare ha en vettuuu. Hva med deg? Du kom vel ikke opp i noe?

And how are you doin sånn ellers? Long time no see!

Anonym sa...

jeg vil bli en av de involverte :D
HAHAHAHAHA *ler høyt*

camilla sa...

JEG SKREV EN SÅ FIN KOMMENTAR OG SÅ BLE DEN BORTE!

Det jeg skulle si, var:

Jeg er enig med Ragnhild i at du er flink til å spionere. Om du fortsetter slik, er jeg helt sikker på at du kommer til å bli kjempeflink! Rene 007, sikkert!
Og det andre, at engelsk barn er søte og snille, men kanskje ikke så veldig feite. Kanskje bare litt.

Slik er det hos meg nå:
Jeg har forelsket meg i et par sko som krever at jeg bruker plaster på hælen, ellers får jeg gnagsår.
Jeg er ferdig med alle pokkers mapper og innleveringer og nå skal jeg også ha fri et par dager.
Jeg løp Rudrunden på 18:00:66, og jeg tror det er en 5'er. Personligmål nådd.
Jeg har kjøpt meg noen nye bøker, og et smykke til 10 kroner.
Jeg skal spise is ute etterpå, for broren min har bursdag.

Hvordan er det hos deg?
Er det sol og kval?
Det er så lenge siden sist jeg hørte fra deg, eller du hørte fra meg.

-MaseLeifelure

Charlie sa...

nei, altså, jeg er litt skuffet over meg selv som ikke oppdaget Aerial før x)

superjobben ja. jeg klarte jo faktisk å komme meg til kunnskapstesten, og nå har jeg klart å komme meg til personlig intervju som jeg skal på tirsdag 3. ^^

ballongsskjørt er fint ! kos deg med det : )

<3

Anonym sa...

Hoho, fantastisk blogg xD Sånne barn finnes det ikke mange av, og dessuten kan vi finne opp en kur mot dem når vi er i Austrått i sommer! Og da kan vi øve på spion-greier også nmelig :D

Anonym sa...

Hoho, fantastisk blogg xD Sånne barn finnes det ikke mange av, og dessuten kan vi finne opp en kur mot dem når vi er i Austrått i sommer! Og da kan vi øve på spion-greier også nmelig :D

Ragnhild sa...

Jess, det ble Norge og oljen ja. Just nu leser jeg en helt ekstremt saiko artikkel med veldig vanskelig språk om Norges avhengighet av oljen. En smule sæer, en smule uforståelig.

Dere blir ikke nedstreika dere da? Snart kommer streiken hit også. Vel, den skal komme til Stienkjer iallefall. Men who cares om de streiker nå da, skola er jo mer eller mindre ferdig for året!

MEN DU! Jeg har ikke bestilt bussbilletter enda, for jeg vet jo lizm ikke helt hvilken dato vi skal være der nede. Og denne gangen hadde det vært greit om jeg kunne reise til deg samme dag som jeg kom...fordi det jo blir mye dyrere med alle de trikkreisene fra og til Camilla. Dyrere både for meg og henne. Vi burde egentlig fått til et lite msn-møte snart..men jeg hakke tid nå...egentlig ikke før tirsdag. Men det kan jo hende jeg kan ta meg et aldri så lite femmunutt en gang. Send en melding om du og camilla er på msn samtidig i så fall!

Klart jeg er med på å moshe til Lene Alexandra, man! Det er mitt største ønske!

Faktisk da jeg leste kommentaren din (i går kveld), så var øynene mine og ganske litt røde og tørre og ødelagte, for da var jeg trøtt. Nå er de derimot ganske ok. Hvorfor har du sovet så lite da?

Haha, får kjøpe meg sånne briller da, selv om de sikkert er svindyre. Æljdyre..

Jeg har det fint vøtt...men ikke så chill som jeg trodde. Så jeg lager hvite løgner for å få tid til å gjøre leksene mine. Jay. But don't tell anybody.

camilla sa...

Have you got room for me?

Tack så mycket for gratulasjoner og sånt. Føler meg allerede som en winner.

Hvordan hvordan hvordan gikk det med ballongskjørtet?

I min verden føles det mer og mer som ferie. Da begynner jeg å tenke på hva jeg skal fylle tida med, for jeg må gjøre noe fornuftig. Jeg vil ikke at dagen skal forsvinne uten at jeg har gjort noe å huske dagen for. En ny dag, en ny dag, gjør noe nytt!
Blir på en måte litt press av det der.

Men jeg glemte å spørre om hva din plan B var, når au pair og spion ikke falt så lett med en gang?
Er det musiker? Skribent?
Engasjert, kunstnerisk, beundringsverdig person?
Jeg tror lista kan bli lang, men det er jo også lurt.

Er ikke du ganske lur?

camilla sa...

Hahaha, har jeg nese for litt sort sminke? Du verden, det hadde jeg ikke trodd. Av og til, når jeg vil være rebelsk eller pen tar jeg på meg maskara. Det blir om utkledning, ikke sant? Føler egentlig at det er utkledning hver dag, men på en fin måte. Jeg kler meg for å formidle hvem jeg er og hvilket humør jeg er i. Gjør ikke du også litt det?

Herre, jeg sov bort dagen. Skikkelig waste of time, våkna klokka tolv og var stuptrøtt. Jeg har ikke gjort noe som helst fornuftig, jeg har bare panta flasker og følt meg litt småkul med pilotbriller.
MEN, jeg skal skrive meg bak øret det med hvalen. Det kommer flere dager, flere helger. Bare synd varmen slår meg litt ut.
DET VAR SÅ VARMT PÅ ROMMET AT JEG IKKE KUNNE SOVE OPPE I SENGA! Jeg måtte sove på gulvet, ikke at det ikke er kos, men det er hardt. Harde drømmer.

Har eksamen i sånne sømfag på tirsdag, onsdag er det trekk for muntlig. Grøss, jeg tenker ikke på det ennå.
Hvordan går det med dine eksamner, ikke kommet opp i noe?
Eksamen er kjedelig.

Jeg har funnet ut, etter en del tenking og fundering, at det er et par ting jeg kunne brukt tida mi på. Bøker, musikk, film og fotografering. Haha, de klassiske tidsfordrivene.
Kanskje jeg kan gi ut en multiroman? En helt vanlig bok, men så tar jeg bilder til teksten, og lager musikk til de forskjellige kapitlene. Høres ut som en sabla gründeridé. Da trenger jeg sikkert hjelp. Av en kreative og frisinnede sjeler.
Let's do it in the kunstsenter!

Mann, det kunstsenteret er som en god drøm. Det tror jeg skal bli mitt nye botemiddel mot en vond dag; legge meg ned og tenke på alt vi kan gjøre på et kunstsenter.

Man trenger kanskje ikke være kjempelur, holder å være litt lur. Lurtlurtlurt.
(Er det ikke litt morsomt å gjenta ord tre ganger?)

Ey, i går så jeg Help på nrk1. Det var skikkelig kult! Vi burde se resten av Beatles-filmene også, jeg tror vi vil få oss en god latter og mange fine ideer. Det er helt vilt! Stå på ski med flosshatt, kle seg ut som snømenn, løpe inn på en bar på Bahamas og havne i en kjeller med en tiger som er ufarlig hvis du synger Beethovens niende symfoni for den. Skikkelig rare, helsprøe greier, jeg digger det!

Nå skal jeg avgårde til stallen igjen med Martine, og leke fotograf. Komme meg ut blandt folk, haha.
Men av og til.. så funker det jo bare ikke. Å være sosial og alles gode venn. Når man ikke har lyst til å være venn med seg selv engang, hvordan skal man da være venner med andre?
Jeg tror kanskje det går over av seg selv. På sånn magisk hvis, umerkelig. Og så lurer man bare på hvorfor det ble sånn, men vet ikke.

Haha, you can call me masecamilla. Jeg har jo bare skrevet om meg.

4ewwahewwah. Jeg ser for meg dette: Du og jeg besøker Ragnhild når hun går på BI og plutselig er blitt superkjedelig og logisk og sånn, og blåser vi liv i DSI-skolten hennes så alt blir masse farger og ballonger og glitter og musikk igjen. Det hadde vært noe, hva?

Jeg syns vi burde lage noen skikkelig powerhits, også, som er så bra at alle bare MÅ danse når de hører den. Se for deg at alle mennesker begynner å danse, da! I butikken, på kontoret, på skolen, i køen, på bussen, på handlesenteret. En dansende, lykkelig nasjon.

Håper det står bra (bedre?) til borte hos deg på rette siden av Lågen. Nå er det sikkert kjempevarmt der borte også, da er det kanskje ikke så mye grillings? Du får bare ta deg et aldri så lite bad i den lille dammen deres. Den er jo der for en grunn. Hmm..

Powersommerhilsen, Leifelure *