lørdag 31. desember 2011

i går lagde Andrea og jeg våruller, men det er en annen historie

Hallooo, zåri at jeg ikke har vært og blogget her på en stund (det er det tydligvis veldig viktig å påpeke når man ikke har blogget på noen timer) men hallooo, det er jo fordi Andrea og jeg har vært på kjøretur i seks dager. Til Stokke. haha, neida! Var der bare noen timer, og spiste julegrøt hos Kristine. Turen gikk bra og vi rakk litt "januar"salg på veien. Selve kjøreturen gikk også bra. Jeg oppførte meg eksemplarisk i bilen (kan bli ganske panisk når jeg sitter på i bil) hele veien frem, men ble litt verre på veien tilbake. Må snakke med noen om dette.
Men, det jeg tenkte å dele fra denne dagen, er disse usedvanlig vakre og stemningsfulle mobilbildene. Vi møtte Susann på veien også, men skal spørre om jeg kan legge ut bilde av henne før dere får se nok et masterpiece by <3 ME<3 haha.(og den skikkelig kule jakka til Susann!)
uansett, her ærri:

Nå er jeg back in oslove, og skal prøve å få kjæresten i seng, så han ikke er oppe hele natten og spiller Skyrim igjen. Det er jo selveste dagen i morgen! shiiet!

2 kommentarer:

livi sa...

Du værden, så flotte bilder a, Lucy! :D Ser ut som vår!

Stine Merethe sa...

Isgreia funka skikkelig fint det! Er bare å finne frem ei sag og is og prøve ut? Bare vær forsiktig, hihihi
Håper Susann sier at du kan legge ut bilder av henne, er spent på å se jakka hennes! Hun har alltid så kule jakker :D
Håper du også hadde en finfin jul, og God Jul og Godt Nyttår på etterskudd! :D