fredag 16. desember 2011

FERIEDAG 1

Shiiiiet! Jeg er hjemme hos mor og far og kosæmæ masse! Har:- Prøvd å se på idol, men jeg synes kanskje ikke det var så veldig spennende. Samma for meg liksom!
Så jeg bare- Lagde litt kjips, til broren min og meg, mens vi fyra i peisen.-Etter at vi hadde spist, gikk han for å spille gitar tydligvis, mens jeg lærte meg å lage kaffe latte med karamell på kaffemaskinen til mamma.Resten av ferien skal gå til å lære meg å bruke det nye objektivet, så bildene mine blir superbra liksom! Er ganske redd for at noen skal stjele de fantastiske bildene mine. Sjekk for en komposisjon og superriktig eksponering og lukkertid og andre fancy kameraord som jeg ikke har peiling på overhode. GI MEG ET KURS' A!!!
Og så, dagens konkurranse! Hva er dette? (for nå vet jeg at MINST en person leser bloggen min(forhåpentligvis)fra klassen og Neda, og CAMIlLA? leveruu? (ellers så må jeg gå inn på kommentarfeltet og svare selv, kanke drite meg ut så offentlig asz, shiiietshit Ö)

Spørsmål, ferideag 1!

What is this?

4 kommentarer:

Tanatrollet sa...

10hi, det hørtes ut som en fin start på ferien! Håper du får det like fint videre!!

Jeg tror det må være.... gavepapir?

En knupp sa...

Kniz, det er lett å se hva det er da! Strømpebukser ikkesant? :D:D:D

(PS: snart blir ferien din ENDA bedre!)

:*

Livi sa...

Lucy! Kul blogg:D så du denne før du valgte ruglete pomfri: http://www.youtube.com/watch?v=nENe1dROs3A&feature=youtube_gdata_player ?

Jeg troooor det samme som knuppen, at du har tatt bilde av strømpebuksene dine.... :P

Livi sa...

Hurra! :D