lørdag 7. juni 2008

pinball

Den siste uka har jeg vaska.
Vaska hybelen min, vaska på vaskejobbene og nå i dag våknet jeg og begynte å vaske rommet.
Så fort jeg har kvitta meg med den giftige plata jeg uheldigvis fikk dratt med meg inn for et par år siden, skal jeg vaske enda mer.
Så skal jeg til hytta- bade litt og kjøpe en softis.sånn ser sommerlussi ut
når vi kjører 2cv

3 kommentarer:

Charlie sa...

Hahaha, ja! jeg tror jeg har nevnt at du har bursdag sånn mange andre steder den dagen ^^ på dA så gjorde jeg affal det : ))

Å, gjør du? :D

søte, snille, da skal vi leke mye og danse i gatene ! og gjøre kassadamer på lines hobby nervøse ! eller hva si'r du ? :D

forresten ! du har fortsatt feil link på blogg-linkene dine på posteipoesi.
jeg bruker ikke gamle bloggen ; )

kan jeg møte sommer lucy og gi henne julegaven hennes?
hva gjør du på tirsdag? eller mandag, etter klokka ett?

vetduhva, jeg skal til glasgow om seksten dager, vi bestemte det her i stad at jeg blei med mamma likevel, selvom jeg og mamma skulle i høstferien.
:D

jeg sender masse postkort og kjøper bursdagsgave.

vi snakkas, søstra <3

camilla sa...

(jeghaddeenbraåpningssetning,menjegglemteden)

Livet er så mye enklere om sommeren. På en måte. Når man har fri. Når det er sol og varmt, når man ikke har planer, når man tar det meste på strak arm og flyter med.

Min visjon av ferien. Det blir nok mange sånne dager, men jeg tror jeg skal gjøre som deg. Tilbringa tida andre steder enn foran en skjerm. (Med mindre det er kino, det er jo koselig).

Nå ble det dessuten dårlig vær, igjen. Vad gör man då?

Og hytter... jeg tror å reise bort på hytta snart er det samme som fred i hodet og lykke. Eller hva tror du?

2cv'en ser skikkelig stilig ut nå.
Gleder meg supahmasse til å komme på besøk.

Tata, kommentar ferdig.

Ragnhild sa...

Nå har jeg virkelig ikke oversikt over hvem som kommenterte hvor sist, men jeg tror kanskje jeg skylder deg en kommentar. So here it comes! Here comes the sun, durururu!

Du kan gjerne sende meg proff solkrem ass...men nå er jo finværet over da. Kanskje når det blir sol igjen(Y)

Hatt kan nok også funke

Ukjente mennesker? Nei...jeg skal være med mennesker til klokka fire. Øh. Vel, det er lenge siden, så jeg husker ikke noe. Høh, ukjente mennesker var det iallefall ikke.

Menne duuu, Camilla fortalte deg kanskje at jeg har litt second thoughts om å reise nedover i sommer. Jeg har nemlig ekstremt lite penger og jeg og Ann Kristin har planlagt sydentur for lenge siden. Dessuten så skal jeg jo på klassetur til høsten...åh, så jeg vet ikke helt om jeg kan:( Ikke har jeg fått noen sommerjobb heller. Jeg har søkt over alt! TÆIT! Jeg er veldig lei meg.

Hvordan har du det for tiden da? Sårri for at jeg ikke kom på msn den kvelden. Jeg stakk ut igjen etter jeg hadde vært og bada...også kom jeg ikke hjem igjen før 3 eller noe. Hugsar ikkje heilt. Seint blei det iallefall.

Talast, Sunshine! Hellogoodbye! Jeg er hekta på Beatles. Takket være Across the Universe. SE DEN MANN, SE DEN!