torsdag 4. desember 2008

pick- me- up -song


Jeg vet hjernekapasiteten min er ganske lav
og når det gjelder å fylle hodet mitt med
kjøreregler og rundkjøringer koker det ofte
over og plutselig er jeg farlig.
Satser på å trene opp og bruke tid på
å utvikle andre ferdigheter,
slik at jeg har rett på privatsjåfør.
kanskje epilepsi?2 kommentarer:

Anonym sa...

eller sterke medisiner eller kronisk gal.

her er noe som jeg skulle skrive til deg for lenge siden:
"De som ikke leverte inn glasset sitt ble jo bussa ned til rådhuskaia for å vende brostein sammen med folk som blingsa, folk med et bein og folk som halta."
-sitat en viss oslolos, på reklamen for gjenvinning.

og så skriver jeg her for å si at jeg rett og slett ikke orker svare på de superfine mailene dine, for jeg er kjempetrøtt og det ble sent på julebordet og i jula skal jeg bare sove. kan jeg besøke deg neste helg kanskje?
bruker denne til å plukke meg opp, i senga for å normalisere meg igjen.

HVA ER NORMAL?

kronisk lav-hilsen en viss leifelure

Anonym sa...

HEI! Jeg vil bare si sårri for at jeg ikke har svart på kommentar og mail (det er superlenge-siden jeg fikk en fin mail av deg, men jeg svarte aldri på den. UNNSKYLD!) og for at jeg generelt sett bare er gonegonegone for tida. JEg vet at jeg skylder deg en kommentar, men jeg gidder ikke lete opp den forige kommentaren du skrev til meg, for det er sikkert så lenge siden at de tingene som ble skrevet der ikke maker noe sense lenger. Jeje, hvordan har du det for tida, mann????? Tell me everything!

Velkommen etter med snøen btw! Vi har hatt snø i flere uker nå...men jaja, østlandet ligger jo som regel litt etter oss i utvikling da. Sånn er det jo bare...