onsdag 24. desember 2008

24desember08 i ord

08:29- ååååh.Jeg har tent juletreet, fyra i peisen, spist godteriet i julestrømpa, sett på jul i blåfjell, lest juleheftet,HVA SKAL JEG GJØRE NÅ! jul, WEE!!
god jul til alle alle sammen :D

12:10- jeg ser på askepott, har spilt sims, kledd på meg, panikkert fordi vi hadde glemt å kjøpe grøt, ventet på Mirit, sminket meg, drukket kaffe og mottatt god-jul meldinger. Tusen takk :D

13:19- reisen til julestjernen trenger jeg egentlig ikke å se på når man har Annette i klassen, men gjør det likevel. Har spist grøt, spist karameller, rødda og tatt på smykker

17:17- hjulpet orgelfarmor med dagens julesanger i kirken, levert de siste gavene, mottatt enda flere meldinger (tusen takk :D) send et par julemeldinger, spilt julesanger på pumpeorgelet, broren min prøvde seg med metallica t-skjorte til julemiddagen (gjerne for meg), gitt bort og mottatt masse klemmer fra bygdefolket, savnet resten av slekta og tatt bilder av dagens antrekk.

21:31- kjære vene! tusen takk for alle nydelige gaver:D jeg håperhåper mine gaver tilegner seg de jeg har gitt. Selvom jeg har dårlig samvittighet for sokken som skulle være ferdig til Ole Kristian akkurast på denne dagen, men som ble glemt igjen på skolen. Ellers har jeg spist brunsaus og poteter, hørt på kirkeklokkene, åpna alle de nydelige pakkene, gått rundt juletreet, hjulpet "nissen" med gaveutlevering, sendt takkesms-er og spist dessert.
nydelig!
Forresten har jeg ikke funnet gava jeg fikk av Camilla. FULING!

22:15- jeg har enda ikke funnet gaven fra Camilla.

23:06- camilla hinta og pappa og jeg plukket ned gaven fra elg-geviret (!?) på rommet mitt (alle odelsjenter med respekt for seg selv har elgegevir på rommet sitt) jeg skal dusje, lese og starte en post-revelusjon.

23:18- gaven fra Camilla inneholdt ei nydelig veske/toalettveske. Kommer til å bruke den helt sykt mye, klart jeg innimellom bare " want to look cheap"? ellers fikk jeg en nydelig tunika av græggi, et skikkelig fin knappeskrin av Guro, katzenjammer, boktyven, Charlotte isabel hansen og tre par nydelige strømper av foreldrene mine, litt godteri og hybelutstyr. Tusen tusen takk, jeg er kjempeglad.
til slutt vil jeg avslutte med disse nydelige ordene jeg oppfattet av nrk-programmet postkort fra livet. Diktet er skrevet av en gutt, og ordene var treffende.

hvem er jeg når musikken har stanset
er jeg fortsatt den samme?
hvem er jeg når sangen har stilnet
tonene har mildnet mine sanser (?)
hvem er jeg når den siste dans er danset.

6 kommentarer:

Charlie sa...

hei, jeg har ikke sendt julemeldinger itl noen i dag, men,

juletreet deres er kjempefinttttt, jeg har en gave til deg som jeg kjøpte på loppis, men ikke forvent deg for mye, likevel, og GOD JUL, selvom det er litt seint.

charlotte isabel hansen er nydelig, ha en finfin lesning til den der!

superklem fra søstra som er litt sein <3

Anonym sa...

GOD JUL.
og fint at du likte gava fra meg! Jeg likte den fra deg ahaha. <3 genial.

høres ut som du har hatt en fin jul. :D

Anonym sa...

God jul ^_^
Jeg har fått KNALLGUL SYDVEST! :DDD
Og himestrikka votter, rosa boxer og elleve par sokker. ^^

Forresten så skla jeg gjøre noe lurt en dag Lucy. :3

Anonym sa...

du Må få gaven av meg og snart! :D

Ragnhild sa...

Det hørtes ut som en skikkelig koselig julaften! Starten av den var ganske lik min (bortsett fra at jeg kanskje starta litt tidligere). En god julemorgen, er en morgen med masse godteri og barnetv! Julebladene vi kjøpte har jeg faktisk ikke lest enda. Det er litt rart, i grunn.

Anywayyyzzz, jeg kjeder meg litt. Lei av godteri...får dårlig samvittighet av å spise masse usunn mat. Men det er jo jul! Prøver å lese norsk krim...men sånn generelt har jeg et eller annet imot skandinavisk krim. Jeg føler det er litt sånn som norske tv-serier på nrk. Masse banning og pissed off alkoholikere som har et problem med foreldrene sine. Det er så oppbrukt...og ekkelt. Litt mer fan av koselig Agatha Christie (hvis det er sånn nanet hennes skrives)-krim jeg. Problemet er bare at det er litt småforutsigbart. But you know, gotta give Jo Nesbø a chance!

Jajaja, god jul and all that stuff!

Anonym sa...

Jeg hadde hjortegevir på rommet mitt (H)