fredag 4. juli 2008

Forget about meMm.
Jeg elsker hagen vår.
-og enda mer om natta.


Det jeg liker aller best med hagen og selve huset vårt, er at plutselig oppdager man nye ting.
I går oppdaget jeg at vi hadde fått en ny utendørs "te-krok". Tekrok som i: krimserier hvor barna løper rundt i romantiske kjoler og morderen drar med offrene bort i lysthuset, og de eldre kvinnene sitter og drikker te, og diskuterer menn som er passende for døtrene sine som også springer rund i hagen i romantiske, hvite kjoler, eller spiller på pumpeorgelet sitt, eller leser Amalie Skram. Ikke tekrok som i skiheis.


Vår fantastsiske, nyskapende tekrok fungerer likebra på natterstid som på dagtid, og det eneste som mangler er ei fast lampe, gjerne litt orientalsk med broderier og fryner, gjerne lilla, og en utrolig god venn, også ikledd romantisk kjole.

Om ikke det er en mannelig venn, så klart.
Da hadde det kanskje vært fint med en snippkjole og flosshatt. Hvertfall en hatt. Og kanksje hvite solbriller.

Hei, hva med han fyren fra hove? Han hadde passet PERFEKTO.
Forresten, kanskje trengs det tekopper som matcher den krim-romantiske stemningen den nye tekroken oser av.

Nå skal jeg dusje, og tenke på hvordan jeg skal komme meg fra byen til en nach-sisteforestillingfest på lørdag. Så, om du kan tilby meg skyss, sier jeg JA. Og har du bart i tilegg, tar jeg med engangskameraet.

Har jeg fortalt at jeg elsker premierefester? Tror det kommer av at de ofte begynner utåelig sent, at de varer til det blir lyst, og alle er glade og fulle av roser og lovende ord for resten av forestillingene fremover. Rett og slett positive, fremtidsretta og opptimistiske. PERFEKTO.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du må gjerne linke meg på sida di :D Siden vi er mæitz og greier. Store greier, det :)

camilla sa...

Notat til meg selv: Ta med romantisk kjole på besøk til Lucy.
Enda et notat til meg selv: Husk å sy på lommer på festivalskjørtet! (Det har jeg helt glemt, gosj.)

Jeg gleder meg helt ultra til å komme ned, alltid fantastisk å være der nede, og enda bedre med Græggi gørl.

En vakker dag pakker vi alle tre bilene og drar på en ferie rundt i hele Norge. Det tror jeg trengs, for å få litt perspektiv og oppleve ting og sånt. Det er som å komme til et annet land. Pokker på freakings Blærum.

Føler kommentarene er korte og fort unnagjort, vi snakkes mer når vi treffes. Det er dessuten også mye koseligere in real life (leif). Da kan man ha bevegelser til, ikke sant. Dansedanse, hoppe, vinke, dette. Snurre rundt seg selv. Hei hei hei hei!