mandag 3. august 2009

regn

Pappa, Jon og jeg sitter på hvert vårt rom.
Pappa slapper av og leser, Jon lytter til musikk jeg også kan høre og jeg lukker øynene, krysser fingrene og leser.
3 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen takk for kommentarene(:

Mammas kamera er for alltid stjålet av meg, som går bananas og tar bilder av alt og alle. Jeg lurer på om jeg ikke skal gi henne/meg en makro-linse til jul, for det har vi ikke. Og jeg hjerter makro.

Tror forresten jeg har noen hudormer du kan få? Hvis du vil, da.

Det var et veldig fint bilde du hadde av deg selv som krysser fingra. Du burde strengt tatt gjøre det litt oftere.

Nå hører jeg på Hello Saferide, lurer på når noen av foreldrene mine kommer hjem (har ikke sett snurten av dem i hele dag) og har på meg ullsokker.
Jeg drømmer om å være en sirkuspunkprinsesse. Hva drømmer du om?

Hilsen en fanatiskfantastisk fan

Anonym sa...

Hei du.

Egentlig er hele dette konseptet med "designer-klær" ironisk, for alle klær er jo designet. Kjøper du ei bukse fra H&M, er den like mye designet som en Nina Skarra-bukse.
Jeg liker ideen din. Og jeg syns vi skal gjøre det. Sy praktiske og ikke minst varme klær til hjemløse. Jeg ser for meg lange jakker med mange lommer, for de trenger lommer til å bære tinga sine i. Og så kan vi strikke sokker og luer og skjerf. LUCY HVORFOR STRIKKER VI IKKE NOEN SKJERF OG SOKKER OG GIR DEM TIL DE SOM SITTER I GATA I OSLO TIL VINTEREN.
Forresten kan vi sikkert få stoffer og sånn donert til oss, når det går til et så godt formål. Eller vi kan kjøpe masse for 10 kroner per pose på loppemarked den siste timen. Kanskje burde vi samarbeide med andre grupper som hjelper fattige og hjemløse, så vi kan nå ut til flere, på en bedre måte.

Jeg husker på stipender og å se etter hybel, jeg gjør det med en gang jeg vet at jobben fortsatt eksisterer til jul. Det vil si kanskje i morgen, kanskje neste uke.

Jeg blir veldig gjerne med i hvilket som helst lokallag og gjør en innsatts. Fordi Skambankt akkurat sa at de vil at jeg skal gjøre det. Da sier jeg OK. Let's go.

Forsøk på korrekt melding over og ut.

(Forresten gleder jeg meg til å se deg i blomsterskjørtet/kjolen)

camilla sa...

Hei igjen.

Etter å ha drevet litt research, føler jeg at jeg sitter inne med litt mer kunnskap. Som at det er kaldt om vintern, og at securitas-vakter jager dem på dør og at noen steder er det varme i gulvet ute.
På dette punktet burde vi begge ha innsett at vårt FreedomHospit inneholder en stor og varm peis.
Og sokker med appelsiner og boller var en VELDIG fin ide. (Du kan bare legge deg i hardtrening, så klarer du å bake boller, vettu.)

Og når det gjelder klærne, så har jeg tenkt mer på det. At det må være vanntett og vindtett og det som er. Også om sommeren.
Egentlig kan jeg jo bare sy skjørt. Du får sy bukser, da. Tydeligvis. Ok?
Og så syr vi ikke-vulgære klær til de prostituerte.

Og bare jeg får meg hybel eller noe, har vi lagringsplass. Jadda. Dette her, det er 0 stress.

Snart er det gassen i bånn.