tirsdag 21. oktober 2008

På skoleveien min er det ei helle som ikke stemmer overrens med de andre.

Den ligger dekket under ei elv av løv, og hver gang jeg kommer til den hella,

snubler jeg.

3 kommentarer:

camilla sa...

Takk for mail!

Jeg har vondt i hodet og nakken og ryggen og vil bare sove, men jeg må sy kjempemasse og jeg har ikke tid, så jeg må bare være våken.

Derfor får du ikke noe skikkelig svar på mailen din. Bare en flyktig kommentar.

Snubler du lenge nok, kommer det til slutt en fin fyr og tar deg i mot. Nesten garantert.

camilla sa...

JA, JEG VIL KOMME OG SE PÅ KUNSTSENTER! SKIKKELIG HEAVY SHIT GOD NYHET :D.

Og det med revyvelsen..
Jeg tror jeg må dra tilbake en gang på lørdagen, for jeg skal ha filmkveld med elisabeth som inviterte meg til fest hun også, men jeg var jo invitert til deg frst, så da kommer jeg dit etterpå. nå kiler det i nesa, iih.
Så, jeg vet ikke hvor lenge jeg blir hos deg. Og ja! se om du finner noen fine kjoler på bjerkely (var det det du foreslo?). Jeg har kanskje en gammel, som var mormor og så tante merete sin og den er visstnok fin. ellers får jeg bare kjøpe en. men jeg skal i hvertfall ha gull/sølv-veskeglittersak og solbriller og sjal!

Jeg syns at du møtte Lizzy var en god nyhet? Hvordan var det, snakket dere sammen om hva dere hadde gjort siden sist eller om hun likte Kaizers?

Og marte, det er hun som sjefer over meg. Jeg tror det er hun som syr alle klærne til Nina Skarra som du kans jekke ut på www.ninaskarra.com/no, er ikke helt sikker. skikkelig fine klær. Og jeg sitter og syr på dem! HERREGUD. er så redd for å drite meg skikkelig ut, uwææ! men det er også gøy og kjempefint og jeg håper jeg får være der og trallala, jeg blir glad.

dette var en fast confusionkommentar,jeg burde egentlig slavearbeide for marte.

Med en tråd, eg e heime

Anonym sa...

JO! klart jeg vil komme på halloweenfesten! jeg har kjempelyst! lølølø!

HILSEN EN GLAD LEIFELURE