torsdag 14. januar 2010

dette driver jeg med for tiden
3 kommentarer:

Ragnhild sa...

De nye sangene til Zahlen er ikke så bra, synes du? Men det var jo ikke de gamle heller da...solo er ikke helt greia hans...selv om han heter Uncle Deadly (og ja, moro bilde av han. scary!)

Haha, ja, hvor kult hadde det ikke vært å ha en blogg dedikert til seg da? For en ære!

Njææ, asså, nå var ikke toget vårt så bra...synes ikke jeg iallefall. Vi hadde nesten bare ting fra revyen der, så det ble jo ikke så moro om du ikke hadde sett den. Det var karakterer fra revyen som var med ja...spilte ikke sketsjer. Også spilte vi mye på at vi var miljøruss, så det var folk der på trehjulssykler og den eneste russebilen ble trukket i tau og sånt.

Haha, ikke verdens beste gave kanskje, men jo, værsågod. Jey, brev er kos! Send det hit til Bergen da.

Og ellers er alt bra?

camilla sa...

Gleder meg til å komme og seee :D

Polo sa...

According to your introduce,I have some good idea to do my work.Thanks to share those.At the same time,I also want introduce some useful and comfortable cheap ralph lauren shirts .During this fashionable summer,most of customers want to buy a suitable fashion clothes for yourself.Now in our online store,our custom women's polo shirts wholesale,the cheapest price and worthy trust quality already attracted so many peoples attention.Our latest style lyle and scott sale is outlet now.I hope we can learn each other.