tirsdag 12. august 2008

dennegang er det ikke morsomt å flyttepakke


I morges våknet jeg, og følte meg så teit.

derfor ble jeg hjemme, og føler meg fortsatt teit.

derfor begynte jeg å lese "boktyven"- etter anbefalning først av Skage, så av Alexander og så av Line. Fortsatt føler jeg meg teit og jeg vet ikke hvorfor.

-eller kanhende jeg gjør det3 kommentarer:

Charlie sa...

JEG ELSKER DEN BOKA !!!!! <333

Anonym sa...

Haha, alle sider har to saker??? Jeg tror du har misforstått det uttrykket litt. Tror kanskje du svitsja litt om på noen ord. Veitikkejegass. Kanskje liksom.

Greia er liksom den at...hag, hvis man har så sterke meninger, hvorfor mener man da noe som er så sinnssykt vanlig å mene? Altså...det er som om de liksom har tenkt ut disse meningene selv og sånt, men det er jo de samme meningene som alle de litt "opprørske" folka har. Folk er jo hjernevaska, for pokker!

Ey, vi glemte å diskutere Christiania på msn. Det skjedde liksom så mye annet rart i går.

Hele Janasen er jo rar. He goes crazy!

Ragnhild sa...

Haha, vi burde prøve å sende mail til janasen@hotmail.com. Haha, vi kan sende til masse forskjellige mailer, og bare håpe det kommer fram til rett person. "Hei, er du Janove Ottesen?" til janasen@hotmail.com, janasen@gmail.com, janasen@online.no, janasen@msn.com osv. Haha, det hadde vært skikkelig moro. Og når folka får mailen (hvis de finnes da), så ser de bare at samme mail har blitt sendt til skikkelig mange. Så sinnssykt tragisk, egentlig. Haha.

Altså, man trenger jo ikke ha en spesiell type meninger. Jeg er både liberal og litt rød. En liten blanding. Man må jo ikke vre enig i alt et parti mener heller da. Og hallo, hvem er medlem av ungdomspartiet rødt likevel da?? (hvis det er det det heter). De er jo mer ekstreme enn frp! Bare på den andre sia liksom. Slutt å vær så ekstreme folk!

Omg, sykt at du flytter til Tønsberg! Men blir det ikke litt kult og da? Skal du ikke bo sammen med ei i klassa di også? Høres egentlig ganske koselig ut. Men ja, skole er så klart litt bajs.

Kromkaker/krumkaker NÅ?! Det er jo julemat, mann! Det ekke jul nå! Ey, er det ikke herlig at høsten nærmer seg? Høsten er så koseliiiiig!

Jeg har funnet ut at pappa burde utdanne seg til meterolog...men han sier han er for gammel:\ Siriøsly, han kunne blitt skikkelig kjendismeterolog, fordi han sikkert kunne funnet på helt nye oppfinnelser og teoriet om været og sånn! Han har saiko peiling...ærremulig.

Kanskje han kaller seg Janasen fordi han er en skikkelig ass?